Tør du tage denne slikkepind?

By | November 18, 2014

En uhyggelig video spreder sig med uhørt hastighed på nettet. En video, der er en del af kampagnen ”Take this Lollipop” – tør du tage slikkepinden..?

Inde på siden har du mulighed for at trykke på en Facebook-slikkepind. Gør du dette beder siden om tilladelse til at se dine billeder, statusopdateringer, grupper og des lignende. Undertegnede kan med det samme bekræfte, at dine oplysninger ikke bliver gemt, ikke bliver brugt mere end én gang og at TakethisLollipop.com ikke selv poster noget på din væg. Bare rolig.

Men accepterer du først – og det bør du gøre – vil en meget spændende video afspilles foran dig. Vi kan kun anbefale at du ser videoen. Den sætter hele diskussionen om Facebooks (manglende) privatliv på spidsen!

Siden er udviklet af musikeren Jason Zada, som sammen med en animator, en skuespiller og en udvikler har lavet dette ’sjove sideprojekt’. Mere end 300.000 Facebook-brugere så videoen i løbet af de første 24 timer. Zada siger selv følgende om projektet:

”Folk bliver ved med at spørge hvilke onde planer vi arbejder på bag dette. Jeg elsker bare Halloween, og jeg fik idéen for en måneds tid siden and bestemte mig for at gøre det. Når du ser din personlige information i et miljø, du normalt ikke ville, skaber det en følelsesmæssig respons. Det erbundet sammen med frygten om privatliv og personlig information, nu da vi lever online. We gør ikke noget crazy med informaionen – det føles bare sådan for dig.”

Tør du tage denne slikkepind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *