Sådan så Facebook ud ved lanceringen

Der er sket rigtigt meget på internettet siden 2004, hvor siden Thefacebook.com første gang så dagens lys. Se et billede af siden lige herunder..

facebookstarten

Hold da op. Hvis du heller ikke kan kende denne version af Facebook fra den strømlinede netværksorganisation vi i dag vidner, er der ikke noget at sige til det. Ikke alene er designet blevet noget pænere, men også “the” i navnet “Thefacebook” er blevet fjernet. Ikke uden grund, må vi nok tilføje herfra.

På tidspunktet hvor dette billede er taget, var Facebook kun tilgængeligt for mennesker med en e-mail adresse fra Harvard University. Det var en smart måde at lukke siden for alle andre end en lille og suveræn gruppe af mennesker, hvilket gjorde Facebook til et eftertragtet objekt allerede fra starten af. Med tiden blev også andre universiteter lukket ind, siden hele USA og siden hele verden. Det er denne udvikling der i dag er kulmineret med over 800 millioner brugere spredt ud over alle verdens lande.

Bag Facebook står stadigt suverænt Mark Zuckerberg, der ser ud til at vide præcis, hvad han ønsker af sit sociale netværk. Vi tager hatten af for manden, der har fået det hele til at lade sig gøre – Tillykke.

Og tak for det nuværende design, for pokker da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *