Kondom reklame forklædt som Facebook venneanmodning

By | January 14, 2015

En Facebook-reklamekampagne, hvor brugere bliver ansøgt af deres fremtidige søn, skabt af kondomfirmaet Olla Condoms har skabt masser af opmærksomhed – men bryder også med Facebooks regler.

Reklamekampagnen skabt af det brasilianske kondomfirma er simpel: find en mandlig bruger, skab en Facebook-profil med “Jr.” foran mandens navn og ansøg manden om venskab. På profilen er der en reklame for kondomer fra Olla Condoms. Simpelt, sjovt og smart.

Dog bryder den ellers sjove reklamekampagne med Facebooks regler. Det er nemlig ikke tilladt at skabe falske profiler på nogen måde, hvilket ellers er præcis, hvad kondomfirmaet har gang i. Derfor bliver profilerne da også lukket på stribe, men det er næppe noget Olla Condoms er specielt kede af: de har fået deres opmærksomhed med den smarte reklamekampagne, og de smarte baby-profiler skulle alligevel ikke bruges til noget.

Tidligere i år blev en falsk Facebook-profil brugt af en kvinde til at finde snavs på hendes mand, men hun endte med at opdage, at han planlagde at myrde hende og flygte med en anden ung pige. Det er netop sager som denne der har gjort, at Facebook i dag forbyder brugen af falske profiler.

Indtil da griner vi en smule mere over det ellers fine tiltag fra Olla Condoms; se en forklarende video eller to herunder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *