Hjælp nødlidende børn ved at spille Facebook-spil

By | July 1, 2014

Du sidder sikkert alligevel og spiller spil på Facebook, så hvorfor ikke spille et spil, hvor du samtidigt hjælper nødlidende børn?

Dét argument er svært at modstå. Spillet ‘A Better World’ har derfor allerede opnået en stor popularitet. I spillet gælder det om at gøre gode gerninger, og hvis der bliver udført tilpas mange gode gerninger ender det med en donation fra firmaet CURE.org til nødlidende børn på 50.000kr ($10.000).

bedreverden

Der skal udføres en hel million gode gerninger i spillet før at non-profit organisationen Cure.org sender donationen, så det gælder om at få lavet en del af dem. Du kan hjælpe med at handle ind, snakke med ældre seniorer og des lignende med henblik på at skaffe de halvtreds tusinde kroner til de nødlidende børn. Du har indtil 31. januar til at hjælpe til med projektet.

Faktisk har organisationen bag spillet fået en smule kritik for at tjene flere penge på spillet, end de reelt giver ud. I og med at der er tale om velgørenhed har spillet fået en del medieomtale, hvilket også har fået mange tusinde personer til at spille spillet. Bliver der trykket på reklamer under spillet, får skaberne af spillet en del af dette. Denne provision kan ved mange spillere sagtens ende på at blive et større beløb end de halvtreds tusinde kroner, der er udlovet til handicappede børn i vesten.

Hvad synes I? Er her tale om fantastisk velgørenhed eller en lige lovlig smart forretningsmetode, der egentligt ikke hører hjemme nogen steder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *