Top 20 Halloween costumer på Facebook

captain america kostumeVed hjælp af SortPrice-tjenesten (en prissammenligningstjeneste på engelsk) er det nu muligt at pinpointe de tyve mest populære Halloween-kostumer.

Halloween i USA er rigtigt stort. Det kan vi blandt andet se på det faktum, at over 1.2 milliarder billeder forventes uploadet i dagene, især dagen efter, Hallowen på det sociale netværk. Derfor er det også muligt med Facebooks hjælp at bestemme de 10 mest populære Halloween-kostumer for både voksne og børn anno 2011:

Voksne:

 1. Captain America
 2. Green Lantern
 3. Find Holger
 4. The Simpsons Duffman
 5. Sexet bi-dronning
 6. Tron Legacy
 7. Angry Birds
 8. Jersey Shore (TV-show)
 9. Lady Gaga
 10. Sexet pirat

 

Børn:

 1. Harry Potter
 2. Prinsesse
 3. Green Lantern
 4. Captain America
 5. Elmo (Muppets)
 6. Twister
 7. Wolverine
 8. Smølferne
 9. Peter Plys
 10. Transformers Bumblebee

Det er værd at notere for de voksnes liste, at 2 film-blockbustere for 2011 – Captain America & Green Lantern – topper listen over populære kostumer. Men at et populært Halloween-kostume involverer Angry Birds, sexede pirater og Lady Gaga var der næppe særligt mange, der havde forudset.

Captain America og Green Lantern er også at finde på børnenes liste, om end på en noget mere tilbagetrukket rolle som nummer 3 og 4. Her er det den evigt populære Harry Potter, der snupper den suveræne førsteplads, mens den populære gule Bumblebee fra Transformers-trilogien snupper en imponerende 10’ende plads.Tags