Søg og find familie, venner og kendte på Facebook

find venner på facebookVil du gerne finde dine venner, familie – og de kendte mennesker på Facebook? Så kommer vi med en smule hjælp her.

Der er med garanti en del mennesker, du rent faktisk kender og er venner med, men som du endnu ikke har tilføjet på Facebook. Sådan behøver det ikke at være; Facebook gør en del for at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at finde venner og bekendte på den sociale netværkstjeneste.

Faktisk har Facebook lavet en tjeneste til lige præcis at finde venner: Den kan du finde her under navnet Find Friends.

På denne side foreslår Facebook venner ud fra dine venners venner. Der er tit et par fuldtræffere. Men derudover kan du, hvis du bruger Hotmail, lade Facebook hurtigt scanne dine kontakter igennem og se, om der er nogle e-mails, der passer med Facebook brugere. Dette kan du også gøre med din Yahoo-mail, Google-mail og tilmed din Skype-konto.

Leder du efter kendte mennesker, kan du søge efter dem i søgefeltet øverst. De fleste kendte har deres egen fanside, men vil du være venner med deres rigtige profil, skal du være mere heldig end som så. Dine chancer for at blive venner med en kendt er størst, hvis du vælger en af de danske kendte; de udenlandske celebreties, du kender, kendes også af millioner rundt omkring i verden, hvorfor det er meget svært at blive venner med disse. I den modsatte ende er det kun danskerne der kender de danske kendte. Hvis du vil være venner med Katja Kean ellers Mads Gleager kan det derfor måske lade sig gøre!Tags