CastleVille: Zynga nyeste MMORPG spil til Facebook

Mafia Wars 2, CityVille, FarmVille – og nu CastleVille. Zyngas mange spilsuccesser har sat sine spor på Facebook, men det nye CastleVille er endnu mere interessant end normalt.

CastleVille er nemlig det første Facebook-spil, der vil integrere tiltag normalt se i MMORPG-spil (Massive Multiplayer Online Role Playing Games). CastleVille er først og fremmest et spil i stil med andre Zynga-spil som CityVille og FarmVille, der grundlæggende går ud på at bygge et stort foretagende ud fra ingenting, at gå på opdagelse og at være sociale med ens venner.

billede af det nye castleville spil

Tryk for stort

 

I det nye CastleVille vil der også være andre interessanate funktioner: et handelssystem, mellem spillere, mulighed for at customize ens karakter og et udvidet reputation-system er med til at fastholde spillere i højere grad. Dette er tiltag, der ellers er kendt fra netop MMORPG’er som World of Warcraft og Runescape.

Pointen med at blande sociale spil og MMORPG’er sammen er at skabe det perfekte spil. At tage det bedste fra to verdener. Derfor forventer mange også, at det spritnye CastleVille kan gå hen og blive det største Facebook-spil overhovedet, selvom det i så fald skal slå Mafia Wars 2, der har en imponerende vækstrate med 4 millioner nye spillere om ugen.

Se en trailer for CastleVille lagt ud af Zynga selv herunder:Tags