Den bedste arbejdsplads indenfor IT

Rigtigt meget kan efterhånden siges om Facebook, og en af de nyeste ting er, at netop Facebook er den suverænt bedste arbejdsplads indenfor IT-firmaer.

Firmaet Glassdoor har lavet en liste over de 50 bedste steder, det er muligt at arbejde indenfor IT-branchen. Her har Facebook snuppet en imponerende 1. plads foran blandt andre Google, der ellers er kendt for at bruge rigtigt mange penge og ressourcer på at skaffe glade og tilfredse medarbejdere. ‘

Glassdoor benyttede sig en af 5-points skala, hvori Facebook scorede 4.3. Google snipede en 4.0′er, mens Apple lå lige under med 3.9 i score.

Det er dog ikke lutter lagkage for Facebook, der trods førstepladsen i forhold til arbejdsplads måtte gå ned fra 1. pladsen på den samlede liste til en 3. plads. Hvorfor Facebook er rykket en tand ned er ikke til at svare på, og Glassdoor har da heller ikke fremlagt alle de punkter, de har medtaget i deres beregninger. Sikkert er det dog at Facebooks medarbejdere ikke vil skifte over til konkurrenten som følge af listen, der mest af alt kan bruges til en smule sjov, spas og fingerpegning.

Facebook er ellers ikke just kendt for at gøre voldsomt meget for deres medarbejdere udover én ting: store lønninger. For at tiltrække nogle af de dygtigste medarbejdere fra firmaer som Apple og Microsoft har Facebook lokket med sindsyge lønninger – og denne taktik har vist sig værende ganske effektiv. I hvert fald er det lykkes for Facebook at lokke rigtigt mange interesserede med på vognen, hvilket har ført til det omfattende sociale netværk, vi i dag foran os ser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *