46% af mødre lader ikke deres børn se deres fulde Facebook profil

By | August 14, 2014

Mange studier viser, om børn lader deres fulde Facebook-profil vise til deres forældre. Men hvordan ser det egentligt ud den anden vej?

Måske har mødre over hele verden også noget at skjule. Det kunne det tyde på, da en ny undersøgelse har vist, at hele 46 % af alle mødre ikke lader deres børn se deres fulde Facebook-profil. Studiet er udført af skaberne af populære (i USA) babymagasiner som Parenting og Babytalk, og de må derfor have fuldstændigt styr på deres målgruppe til undersøgelsen.

At de ikke deler hele deres profil betyder dog ikke, at mødrene ikke ønsker at være venner med deres børn. 90 % af de mødre, der rent faktisk har en Facebook-profil, er også venner med deres børn. Hele 77 % af mødrene er også gode venner med deres børns venner, viser undersøgelsen.

Undersøgelsen blev udført på et stykke over tusinde mødre ved hjælp af e-mail, og det er derfor ikke just den mest videnskabelige undersøgelse nogensinde. Alligevel er undersøgelsen interessant i og med, at det så vidt vi kan se er første gang tendensen med ikke at være venner med ens næreste også bliver undersøgt oppefra og ned. Vi er allerede klar over, at mange børn er tilbageholdende med at blive venner med deres forældre på sociale netværk, men at det også galt den anden vej, vidste vi ikke. Før nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *